Plezier Passie Progressie

JUST4FUN
Afgelopen periode hebben wij niet stilgezeten & flink gebrainstormd.
Daar zijn leuke ideeën uitgekomen, waar we jullie de komende periode meer en meer over zullen vertellen! Verder komt er een nieuwe tak binnen FDC JUST4FUN die waarschijnlijk vanaf oktober zal starten! Over de inhoud zullen wij verder in deze nieuwsbrief inhaken, wel kunnen wij jullie alvast vertellen dat onze vaste leden deze lessen de eerste maand dat het start gratis mogen volgen.
Waar je normaal lessen niet kunt inhalen omdat we de continuïteit in de reguliere en talentontwikkelingslessen willen bewaren zullen jullie wel lessen kunnen inhalen onder JUST4FUN uren. Kortom spread the news! Dit wordt extra genieten! Ons aanbod hebben wij wat meer gedefinieerd zodat iedereen duidelijk kan vinden waar hij/zij naar op zoek is!

Let’s Party
En als we het dan toch over genieten hebben.. een van de andere veranderingen zal zijn dat wij elk seizoen een leuke feestavond organiseren voor alle leerlingen. Deze feest avonden zijn voor eigen leden zonder kosten. De eerste feestavond zal binnenkort al gepland worden dus blijf de nieuwsbrieven en social media in de gaten houden!

PLEZIER PASSIE PROGRESSIE
FDC the place to be for Dance & Movement!
Van jong tot oud, van beginner tot prof.
Enkel voor plezier, hobby maar wel echt wat leren, talentontwikkeling…
We bieden het allemaal, met een breed aanbod van verschillende danslessen & dansstijlen!
Zelf werken wij met plezier, passie en streven wij naar progressie. Ons aanbod wordt dan ook regelmatig uitgebreid met toffe en unieke lessen zoals o.a. de BUNGEE DANCE, andere vernieuwde concepten, workshops en toffe gastdocenten!
Ons aanbod is onderverdeeld in 3 categorieën JUST4FUN, Reguliere lessen & Talentontwikkeling,  . Mochten jou wensen en ambities veranderen kan je binnen de school switchen van programma.
Ook is het heel leuk om bijvoorbeeld in meerdere categorieën een les te volgen.
Benieuwd wat dit allemaal inhoud? Je leest het hieronder!

JUST 4 FUN – PLEZIER
Dansen is leuk! En iedereen is anders.. Deze lessen zijn geschikt voor diegene die wel heel graag willen dansen voor plezier. Maar niet perse er veel uit willen halen of de lat hoog willen leggen.
Elke week een gezellig dansje, met een lieve, vrolijke docent. We spelen in op de nieuwe trends en maken er elke week een feestje van! Wil jij het ook op het podium aan publiek laten zien? Dat kan in onze presentaties op het mooie podium in de studio’s voel jij je een echte ster!
Wil jij je danskwaliteiten enkel in de dansles vertonen is dat uiteraard ook helemaal goed!
LET’S HAVE SOME FUN!

REGULIER – PLEZIER&PROGRESSIE
De reguliere danslessen vormen een mooie brug tussen de Just 4 Fun en Talentonwikkelings programma’s. Het is gericht op plezier en dansen als een hobby. De docenten dragen hun passie voor dans met plezier uit op de leerlingen. In deze lessen staat ook progressie centraal, elke keer leer je weer nieuwe dingen. Je zal steeds beter worden in dansen & indien gewenst ook gevorderde lessen voor je plezier kunnen volgen, of wellicht doorstromen naar een talentontwikkelingsprogramma. Jaarlijks straal je in onze theatervoorstellingen, of voorstellingen op het mooie podium in onze eigen studio. De jonge kinderen leren vooral spelenderwijs.
Vind jij het leuk om te dansen & wil je het graag goed leren? Dan zijn deze lessen ontzettend leuk voor jou! Vanaf de oudere leeftijd bieden wij verschillende niveau’s, van basic tot advanced. Iedereen is vrij zelf zijn of haar niveau te kiezen. Er is les in diverse dansstijlen, optimaal met elkaar genieten dus!

TALENTONTWIKKELING – PLEZIER PASSIE PROGRESSIE

Selectie
De selectie klassen zijn voor kinderen die ontzettend van dansen houden en daar graag heel goed in willen worden! Voor deze groepen doe je auditie, plezier & passie staan nog steeds centraal.
Je bent gemotiveerd om alles er uit te halen & de docenten helpen je daarbij door je extra uitdaging te geven, hierdoor zal je snel progressie zien in je danskwaliteiten.
 Je doet extra optredens en traint meerdere uren in de week.
Selectie 1 begint spelenderwijs, in selectie 1 t/m selectie 3 is er geen onderscheid tussen de selecties.
Vanaf selectie 4 bieden we de selectie op 2 manieren aan.Paars
Selectie 4/5 Paars is talentontwikkeling gebaseerd op alles er uit halen als hobby, voor je plezier.
Samen met je groepsgenoten ga je er voor! Je vind het leuk nieuwe dingen te leren, steeds beter te worden en extra optredens te doen.Groen
Je hebt zo’n grote passie voor dans dat jij in de toekomst er misschien wel iets mee wilt doen.
Je zit in de Academy Course of een andere dansopleiding, of hebt dit al afgerond en bent al (semi-)prof danser. In de toekomst werk je graag als danser of dansdocent of dat nou volledig of naast een andere baan is.  In deze les train je op professioneel niveau.

ACADEMY COURSE
Dit talentontwikkelingsprogramma helpt jou op topniveau te komen!
Wil jij in de toekomst iets met je danstalent doen? Ambitie om mogelijk door te stromen naar MBO of HBO dansopleidingen/ Bij FDC volledig opgeleid te worden? Lijkt het jou ook ontzettend leuk om in de toekomst veel op het podium te staan, of misschien les te geven of wil jij battles gaan doen?
De Academy Course is een interne privé dansopleiding die zich richt op jou ontwikkeling en wensen.
Doordat het niet in combinatie is met een middelbare school heb jij de vrijheid om naast de training op topniveau je eigen school (& schoolniveau), profiel naar keuze te kiezen. Je houd alle mogelijkheden voor de toekomst open. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding gebaseerd op jou doelen en wensen waardoor je extra focus kunt leggen op jou favoriete stijlen.
FDC heeft al veel groot danstalent op weg geholpen en volledig opgeleid, je werkt met onze topdocenten maar krijgt ook regelmatig les van andere nationale en internationale gastdocenten/toppers uit de danswereld!
Voor het Academy Course programma dien je auditie te doen.

MVMNT  – Wedstrijd & Demo team hiphop/streetstyles – Genieten in teamverband
Heb jij een passie voor dans en lijkt het je leuk om met een team te trainen voor wedstrijden, en shows? Dit team richt zich op Hiphop en Streetstyles. Je traint een wedstrijd en show choreografie met je team, traint freestyle & leert spelen met de camera. Naast de uren van dit team doe je de Hiphop Intermediate/advanced lessen. Dit team is ook ontzettend leuk in combinatie met selectie of Academy Course.
Voor MVMNT zijn jaarlijks audities.

MVMNT  – Wedstrijd & Demo team Modern/jazz/ballet – Genieten in teamverband
Heb jij een passie voor dans en lijkt het je leuk om meten team te trainen voor wedstrijden, en shows? Dit team richt zich op academische dansstijlen. Je traint een wedstrijd en show choreografie met je team & leert spelen met de camera. Naast de uren van dit team doe je de Modern Intermediate/advanced en een ballet les. Dit team is ook ontzettend leuk in combinatie met selectie of Academy Course.
Voor MVMNT zijn jaarlijks audities.

*Bij de talentontwikkelingstrajecten verbind jij jezelf voor het hele seizoen aan de groep.

Leave a Reply