Selectie Audities!

Selectie Audities!

Speciaal voor leerlingen die echt van dansen houden, alles uit hun lessen willen halen, meer willen optreden, niet bang zijn voor leuke uitdagingen samen met een gezellige groep dansers die er echt voor willen gaan…hebben wij de selectie groepen. Je leert diverse danstechnieken, wordt volop uitgedaagd, neemt alles net wat serieuzer en krijgt daar heel veel leuke ervaringen voor terug.
En met resultaat! Het niveau van de selectie ligt vrij hoog. In het verleden hebben leerlingen mooie dingen mogen doen zoals o.a. shows in Ahoy, buitenland, efteling, Euromast verschillende evenementen en ook nu staan er weer hele leuke projecten op het programma voor de komende tijd.
Je zal klein beginnen en eerst op niveau moeten komen, moeten oefenen met ook kleine shows binnen bijvoorbeeld eigen dorp, maar zodra je niveau vooruit gaat en je wat ouder wordt komen er grotere uitdagingen op je pad!
Dit alles in een groep waar alle neuzen dezelfde kant op staan. Ongeacht of je later van dansen je beroep wilt maken of niet. Leerlingen uit de selectie moeten alles uit hun lessen halen, zullen zo steeds beter worden, samen een passie delen, zowel als team als individueel aan de slag gaan en zo ontzettend veel genieten!

Wat heb je nodig om in de selectie te komen:
– Passie voor dans.
– Ambitie om elke les weer meer uit jezelf te halen.
– Een sociale en positieve instelling, je moet ook als team werken.
– Discipline, doorzettingsvermogen en commitment
– Ouders die achter je staan en je supporten.
* Uiteraard helpt talent mee toch is ons motto:
Hard work beats talent if talent doesn’t work hard.
Indien uw kind het heel graag wilt en in de auditie het nog net wat te vroeg lijkt doen wij wel ons best om met de leerling een plan te maken in reguliere lessen zodat de mogelijkheid er komt in de toekomst.

Dit jaar maar ook in het verleden zijn verschillende leerlingen ook doorgestroomd naar dansvakopleidingen of het professionele werkveld. Speciaal als ondersteuning voor danstalent dat echt overweegt op professioneel vlak iets met dans te gaan doen hebben wij de Academy Course.
U kunt ons mailen voor meer informatie.

Auditie Data:
Selectie 1 – woensdag 03-07-2019 13.00-14.30
Selectie 2 – woensdag 03-07-2019 15.00-16.30
Selectie 3 – maandag 01-07-2019 17.00-18.30
Selectie 4 – woensdag 03-07-2019 17.00-18.30 (groen en paars)
Selectie 5 – woensdag 03-07-2019 19.00-20.30

Auditie doen kan vanaf 6 jaar, aanmelden kan via de mail of inschrijfformulieren bij de balie.

Ook dansers van buitenaf zijn welkom op onze audities!

Spread the news!!!!

selectieaudities selectieauditiesinfo

Leave a Reply