Eindvoorstellingen 2019 FDC

PRACTICE like you’ve never won. PERFORM like you’ve never lost.

We breken met onze traditie om elk jaar in het Paasweekend grote shows in de Goudse schouwburg te doen. (Dit jaar is het Paasweekend in de meivakantie waardoor veel leerlingen op vakantie zijn) Maar gelukkig beschikken wij over een prachtig podium in eigen gebouw en wordt in juni onze grote zaal omgetoverd tot klein theater. En iedereen kan nu eindelijk al zijn vrienden en vriendinnen uitnodigen want het is in de buurt!

Een bijzondere ervaring.
Iedere leerling van Fabia Dance Center is een ster! Het blijft een genot voor de leerlingen om te mogen performen en te shinnen voor publiek. En voor ouders, familieleden, vrienden maar ook zeker de docenten en medewerkers van FDC om de kinderen zo te zien groeien en stralen op het podium. Zelfs nog weken na de show zien wij verschil bij de leerlingen qua zelf vertrouwen, en zien we ze nog nagenieten. En dat is waar wij het voor doen!

Mis het niet om je: broer(tje), zus(je), dochter(s), zoon(s), kleinkind(eren), nicht(je), neef(je), vriend(en), vriendin(nen) te zien shinen in een spectaculaire show! Reserveer snel een plekje.

En noteer alvast in uw agenda Paasweekend 2020 weer theatervoorstellingen in de Goudse Schouwburg!!

Leave a Reply