Bent u op zoek naar een leuke, verfrissende workshop voor de leerlingen van uw school?
Wij verzorgen zowel voor de basisschool als voor het voortgezet & hoger onderwijs diverse workshops.

Fabia Dance Center heeft speciale workshopprogramma’s ontwikkeld voor leerlingen van zowel het basisonderwijs als middelbaar en hoger onderwijs.
De workshops bestaan uit verschillende bewegingstechnieken en dansstijlen indien gewenst in samenwerking met live muziek begeleiding of in combinatie met muziek workshops & worden verzorgd door onze professioneel opgeleide docenten.
Ons doel is om de leerlingen zich zo breed mogelijk te laten orienteren op het gebied van dans, muziek, communicatie, saamhorigheid, expressie & ritme.

Dus heeft uw school een dag of dagdeel vrij om een leuk cultureel evenement in te plannen? Of zoekt u iets wat de kinderen niet alleen bezighoudt, maar vooral ook inspireert en op positieve wijze met elkaar bezig laat zijn? Zoek dan niet verder! Wij komen graag naar u toe om uw leerlingen (en leerkrachten!) een onvergetelijke dag te bezorgen.
Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!

WIJ WERKEN MET DE CJP CULTUURKAART!

Fabia Dance Center is aangesloten bij CJP. Workshops in combinatie met een voorstelling/show zijn mogelijk. FDC zal meedenken met uw wensen en zo een uniek aanbod maken wat aansluit bij uw visie. Wilt u een of meerdere van de workshops of optredens boeken, dan kunt u als onderwijs instelling gemakkelijk betalen met de CJP Cultuurkaart.

Diverse mogelijkheden qua duur en locatie workshops

De lessen kunnen zowel binnen als buiten schooltijd worden aangeboden. Ook een combinatie is mogelijk waarbij bijvoorbeeld één les plaatsvindt tijdens schooltijd (als teaser) en de rest buiten schooltijd als naschoolse activiteit. Daarnaast zijn ook jaarplanningen mogelijk. U heeft de keuze uit een eenmalige workshop (kennismaking) of een lessenreeks (verdieping)
De lessen sluiten aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen, zodat er tijdens de activiteiten een verdieping van hun eigen kennis en vaardigheden tot stand kan komen. Een lessenreeks bestaat uit een serie van minimaal vijf lessen waarbinnen toegewerkt wordt naar een bepaald einddoel. De reeks wordt (eventueel) afgesloten met een demonstratie of presentatie.

Teambuilding workshops

Bewegen en muziek is een groot onderdeel van het dagelijks leven. Met name bij de jeugd. Juist doordat dans & muziek zo populair is schept dit kansen op het gebied van conditieverbetering en dreigend overgewicht & is het een interessante aanvulling op het huidige lespakket op scholen.
De maatschappij is steeds meer gericht op het individu, eenzaamheid en communicatie zijn steeds vaker struikelblokken van de jeugd. Met deze reden hebben wij naast de andere dansworkshops een speciale workshop (reeks) ontwikkeld gericht op communicatie en samenwerken.

Bedrijven

Fabia Dance Center beschikt ook over een dans agency  die voor uw entertainment zorgt en waarbij diverse choreografen, dansdocenten en dansers zijn aangesloten. Wij bieden een selectie van professionele dansers aan die zijn getraind in verschillende stijlen, zoals:
• Jazz
• Ballet
• House
• moderne dans
• hip-hop
• urban
• popping
• breakdance
• contemporary
• freestyle.
• Afrikaanse dans
• Showdance
• commercial
De dansers van Fabia Dance Center zijn in te huren voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld voor videoclips, als achtergronddanser bij een artiest, dinnershows, dansmodeshows, productpresentaties, reclames, workshops, bedrijfsfeesten en hosting.
Trainingen voor uw werknemers op uw of onze locatie behoort ook tot de mogelijkheden *. Staat uw wens hier niet tussen? Geen probleem. U kunt ons hierover mailen en dan zullen wij kijken of wij uw visie waar kunnen maken!
Fabia Dance Center zal meedenken bij uw ideeën en uw concept uitwerken tot een unieke beleving. Wij zullen ten allen tijde uw wens respecteren en onze uiterste best doen om uw event tot een groot succes te leiden. Wij maken uw visie werkelijkheid!

Trainingen voor Bedrijven

Lessen voor werknemers is een geweldige manier om uw werknemers fit, gemotiveerd en vol energy te houden. Als we te lang achter ons bureau zitten gaat onze houding achteruit wat effect heeft op ons wervelkolom. Misschien hebben u en uw collega’s al last van rug pijn, hoofdpijn, pijn in de nek of schouders..en zo kunnen wij nog even door gaan. Veel van deze problemen komen van te veel druk op bepaalde gewrichten voor langere periodes en te weinig kracht, stabiliteit en beweging om dit op te vangen.
Wij bieden lessen die u en uw collega’s kunnen helpen de conditie te verbeteren en weer balans in het lichaam te krijgen. In de lessen leer je hoe je de kracht kan opbouwen om je wervelkolom en gewrichten te supporten en wat de juiste manier van bewegen is om zo pijn te vermijden. Gezonde, tevreden werknemers zijn productieve werknemers & onze groepslessen zijn een geweldige manier om hier aan te werken.We bieden lessen gericht opwelzijn maar ook danslessen gericht op teambuilding. Dit kan zowel op kantoor als bij ons in de studio. Onze lessen zijn voor alle niveau’s en voor iedereen geschikt.

Destination Dance is opgericht door Fabia Witkamp. Fabia is een allround danseres/choreograaf/docent met veel ervaring in zowel binnen als buitenland, op zowel commercieel als theatraal gebied. Ze is professioneel opgeleid aan Codarts hogeschool voor de kunsten en heeft tevens scholing gehad in New York en Afrika.

Naast al haar werkzaamheden als danseres en choreograaf in diverse producties is ze een gerenommeerd dansdocent op o.a. Codarts Hogeschool voor de kunsten en diverse andere dansacademies en eigenaresse van haar eigen dansschool Fabia Dance Center.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier!

neem contact op