Wat overtuigt nu sterker dan mensen de belofte van je vakantieland echt te laten beleven? Wat motiveert nu beter om een vakantiebestemming te overwegen dan een positieve, emotionele binding?

Dans en Muziek verbindt: als geen ander en wereldwijd. Dans en muziek roepen bij iedereen directe en krachtige gevoelens op. Op de juiste manier gebracht zetten dans en muziek uw toeristenmarketing kracht, gevoel en emotie bij.

Destination Dance levert professionele, gespecialiseerde bestemmingsdans op maat. Voor marketing support op beurzen en events etc.

Met een uitgebreide diversiteit aan dansers/danseressen en een goede samenwerking met diverse muzikanten is Destination Dance in staat verschillende bestemmingen tot leven te laten komen op uw evenement.

LOGODESTINATION

Destination Dance is opgericht door Fabia Witkamp. Fabia is een allround danseres/choreograaf/docent met veel ervaring in zowel binnen als buitenland, op zowel commercieel als theatraal gebied. Ze is professioneel opgeleid aan Codarts hogeschool voor de kunsten en heeft tevens scholing gehad in New York en Afrika.

Naast al haar werkzaamheden als danseres en choreograaf in diverse producties is ze een gerenommeerd dansdocent op o.a. Codarts Hogeschool voor de kunsten en diverse andere dansacademies en eigenaresse van haar eigen dansschool Fabia Dance Center.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier!

neem contact op